Hackaton à la ruimtelijke ontwikkeling
december 1, 2016
Water als onderdeel van integrale ruimtelijke ontwikkeling
maart 7, 2017

De Nieuwe Voorhoede supporter van Wij Maken Nederland

Ik doe het elke keer, verbaasd zijn als ik tijdens een kennismaken met een nieuwe collega achter kom dat we een gezamenlijke kennis hebben. Het is natuurlijk heel logisch – in zo’n klein landje als Nederland, met zo’n sterke traditie in het ruimtelijk domein dat iedereen kent. Toch zijn er – met mede dankzij deze sterke traditie en continu ontwikkelingen op ons gebied  – nieuwe mogelijkheden voor samenwerking.

Met enthousiasme wil ik een nieuwe samenwerking mededelen: De Nieuwe Voorhoede als Supporter van Wij Maken Nederland. Net als De Nieuwe Voorhoede, wil het platform Wij Maken Nederland ruimtelijke professionals de gelegenheid bieden om vanuit inhoudelijke gedrevenheid het gesprek over de toekomst van stad en land aan te gaan. Als een oplossingsgericht en vooruitkijkend netwerk van jonge mensen hoort De Nieuwe Voorhoede hier nu ook bij.

Een van onze eerste samenwerkingen wordt het organiseren van de hackaton ‘Next City’ waarbij we thema’s van de toekomstige stad zoals de energietransitie en klimaatadaptatie met interdisciplinaire teams gaan ‘hacken’. Houd onze website en die van Wij Maken Nederland in de gaten voor meer informatie hierover.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

 

– Katherine VanHoose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *