Gevestigde vernieuwers hebben vernieuwing in hun DNA en zijn een kompas voor ondernemende talenten.

Werk mee aan De Nieuwe Voorhoede

Gevestigde partijen in het ruimtelijke domein worden partner van De Nieuwe Voorhoede. Zij dagen het ondernemend talent uit door hen uitdagende opdrachten op innovatieve thema’s aan te bieden. Daarnaast leveren zij een bijdrage aan het ontwikkelingsprogramma.

netwerk

Nieuwe
netwerk
van organisaties

De Nieuwe Voorhoede biedt gevestigde vernieuwers deelname aan een nieuw netwerk. Een netwerk van verschillende organisaties in het ruimtelijke domein die allen aan de slag zijn met vernieuwingsopgaven in de eigen organisatie.

vlag

Frisse blik en een fris geluid in
je organisatie

Talenten van De Nieuwe Voorhoede geven een frisse blik in de organisatie. Zij gaan aan de slag met die innovatieve vraagstukken waar je een nieuwe frisse oplossing voor wilt. Jouw opgave is de uitdaging van het talent.

kampvuur

Uitwisseling
kennis en ideeën met de partners

Het netwerk van De Nieuwe Voorhoede komt twee keer per jaar bijeen op een inspirerende bijeenkomst: ‘het Appèl’. Het appel is een kennisevenement voor gevestigde vernieuwers, waar actuele thema’s worden gepresenteerd en op ruimdenkende wijze worden gepositioneerd. De talenten van De Nieuwe Voorhoede organiseren en ontwikkelen het appèl.

Een greep uit de opdrachten die we bij gevestigde vernieuwers uitvoeren:

Provincie Overijssel - talent Thijs
(Luttenbergstraat, Zwolle, Nederland)
Gemeente Bunnik - talenten Katherine en Bastiaan
(Singelpark, Odijk, Nederland)
Atelier Omgevingsvisie Fryslân - talent Katherine
(Tweebaksmarkt 52, 8911 KZ Leeuwarden, Nederland)
Gemeente Ede - talent Katherine
(Bergstraat 4, 6711 DD Ede, Nederland)
Gemeente Bunnik - talent Nick
(Singelpark 1, Odijk, Nederland)
Provincie Overijssel - talent Bastiaan
(Luttenbergstraat 2, Zwolle, Nederland)
Gemeente Alphen aan den Rijn - talent Bastiaan
(Stadhuisplein, Alphen aan Den Rijn, Nederland)
Gemeente Leiden - talent Thijs
(Stadhuisplein 1, Leiden, Nederland)
Gemeente Apeldoorn - talent Thijs
(Marktplein 1, Apeldoorn, Nederland)

Samen met De Nieuwe Voorhoede stomen gevestigde vernieuwers de jonge ondernemende generatie klaar voor het nieuwe landschap! Wat betekent het om een gevestigde vernieuwer te zijn van De Nieuwe Voorhoede?

Mooie opgave

De gevestigde vernieuwers verbinden zich aan De Nieuwe Voorhoede door uitdagingen te bieden aan de talenten in de vorm van opdrachten. Vraagstukken waar je een nieuwe frisse oplossing voor wilt. Jouw opgave is de uitdaging van het talent. Voor een half jaar stapt het talent voor twee óf vier dagen per week jouw organisatie in. De opgave is concreet. Het zijn opdrachten met kop en een staart. Opdrachten die bijdragen aan vernieuwing binnen het ruimtelijke domein: het verbeteren van de leefomgeving. Je begeleid het talent in de opdracht.

Bijdrage ontwikkelprogramma

De partners van De Nieuwe Voorhoede leveren tevens een essentiële bijdrage aan het ontwikkelprogramma van het talent. Talenten van De Nieuwe Voorhoede organiseren twee keer per jaar ‘het Appèl‘. Het Appèl is een event waar het talent actuele thema’s worden gepresenteerd en op ruimdenkende wijze worden gepositioneerd. Ook zijn gevestigde vernieuwers betrokken bij  lezingen, intervisiebijeenkomsten of een werkbezoek.

Loop jij als gevestigde vernieuwer aan tegen veranderopgaven en heb je behoefte aan een frisse blik in de organisatie. Sluit je dan aan  bij De Nieuwe Voorhoede, draag bij aan het programma en loop op de troepen vooruit. Meld je aan via contact en we komen snel nader kennismaken.

Sluit je aan bij De Nieuwe Voorhoede, draag bij aan het programma en loop op de troepen vooruit. Meld je aan via contact en we komen snel nader kennismaken.