Gevestigde vernieuwers hebben vernieuwing in hun DNA en zijn een kompas voor ondernemende talenten.

Werk mee aan De Nieuwe Voorhoede

Gevestigde partijen in het ruimtelijke domein zijn partner van De Nieuwe Voorhoede. Zij dagen het ondernemend talent uit door hen opdrachten aan te bieden en een bijdrage te leveren aan het opleidingsprogramma. En zij krijgen er veel voor terug:

netwerk

Nieuwe netwerken

vlag

Frisse blik en een fris geluid in
je organisatie

kampvuur

Uitwisseling
kennis en ideeën met de partners

Samen met De Nieuwe Voorhoede stomen partners de jonge ondernemende generatie klaar voor het nieuwe landschap! Wat betekent het om partner te zijn van De Nieuwe Voorhoede?

Mooie opgave

De gevestigde vernieuwers verbinden zich aan De Nieuwe Voorhoede door uitdagingen te bieden aan de talenten in de vorm van opdrachten. Vraagstukken waar je een nieuwe frisse oplossing voor wilt. Jouw opgave is de uitdaging van het talent. Voor een half jaar stapt het talent voor twee óf vier dagen per week jouw organisatie in. De opgave is concreet. Het zijn opdrachten met kop en een staart. Opdrachten die bijdragen aan vernieuwing binnen ons domein: het verbeteren van de leefomgeving. Uiteraard begeleid en coach je het talent.

Bijdrage ontwikkelprogramma

De partners van De Nieuwe Voorhoede leveren een essentiële bijdrage aan het ontwikkelprogramma van het talent. Denk aan lezingen, intervisiebijeenkomsten of een werkbezoek.

Talenten van De Nieuwe Voorhoede organiseren twee keer per jaar ‘het appèl‘. Het appèl is een event waar het talent actuele thema’s worden gepresenteerd en op ruimdenkende wijze worden gepositioneerd.

Sluit je aan bij De Nieuwe Voorhoede, draag bij aan het programma en loop op de troepen vooruit. Meld je aan via contact en we komen snel nader kennismaken.