Ondernemend talent kijkt vooruit en wil vernieuwing brengen in het ruimtelijk domein.

Wat is De Nieuwe Voorhoede

De Nieuwe Voorhoede is dé uitdagende baan voor ondernemende talenten die aan de slag willen gaan met duurzame gebiedsvernieuwing. Met onze frisse blik vragen wij ons continu af welke invloed de nieuwste trends en ontwikkelingen hebben op de ruimte waarin wij leven.

Hoe je dat doet en op welke wijze je gevestigde organisaties hierin meekrijgt, leer je in ons ontwikkelprogramma. Sluit je aan bij De Nieuwe Voorhoede. We weten hoe lastig het is om met je frisse ideeën en dynamiek aansluiting te vinden bij de gevestigde bedrijven. In het ontwikkeltraject van De Nieuwe Voorhoede maken we die aansluiting mogelijk.

vlag

Jij brengt vernieuwing

Met jouw frisse blik help jij gevestigde organisaties vooruit. Je levert ze verrassende inzichten en zorgt met je ondernemende houding dat de organisatie op een andere manier met innovatieve ruimtelijke vraagstukken omgaat. Jijzelf en De Nieuwe Voorhoede zorgen voor gave opdrachten in het ruimtelijk domein.

verKijken

Goed vooruitzicht

Twee jaar ben je verbonden aan De Nieuwe Voorhoede en volg je een ontwikkelprogramma dat bestaat uit leren door ervaring, leren van elkaar en leren van anderen. Jij komt in dienst van De Nieuwe Voorhoede, maar bepaalt samen met je collega’s wat de koers is van De Nieuwe Voorhoede.

kompas

Je krijgt een kompas

Samen met de gevestigde vernieuwers bieden we jou een kans. Al samenwerkend krijg jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot professional van de toekomst. De gevestigde vernieuwers geven richting. Jij wordt gevormd tot De Nieuwe Voorhoede.

Dit is ons ondernemend talent:

Bastiaan

Foto Bastiaan

Bastiaan geniet van innovatieve en complexe vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en ruimtelijke ontwikkeling. Als teamplayer zoekt hij het beste gezamenlijke resultaat en neemt initiatief om dit doel te bereiken. Met creatieve ideeën legt hij de lat hoog voor zichzelf en anderen om vernieuwingen te realiseren. Hij is een verbinder en integraal denker in de zoektocht naar de gewenste toekomstige ruimtelijke ordening.

06 47 16 20 62
bastiaan@denieuwevoorhoede.nl

Nick

DSC_5644

Als kind tekende Nick al steden en nog steeds krijgt hij energie als hij werkt aan het verbeteren van de leefomgeving. Nick is analytisch sterk en kan daarom snel een case doorgronden. Door te visualiseren en structuren zichtbaar te maken, maakt hij ook voor een opdrachtgever de dynamiek in een case inzichtelijk. Gecombineerd met zijn actiegerichtheid, kan Nick snel stappen zetten. Dit doet hij met Hollandse nuchterheid, maar ook met de hoge ambitie om de ruimte zo in te richten, dat zoveel mogelijk mensen er blij mee zijn.

06 34 09 43 96
nick@denieuwevoorhoede.nl

Katherine

CV foto Katherine

Katherine is een architect en sociale wetenschapper met hart voor ruimtelijke vraagstukken. Ze zoekt graag het raakvlak op tussen ontwerp, communicatie en onderzoek om tot creatieve en innovatieve ideeën te komen. Met haar internationale achtergrond is ze sociaal, nieuwsgierig en flexibel. Ze werkt graag samen met verschillende mensen en ziet snel onverwachte oplossingen vanuit haar onalledaagse perspectief.

06 38 32 68 78
katherine@denieuwevoorhoede.nl

Thijs

DSC_1677

Thijs zijn passie is het bedenken van nieuwe concepten voor een duurzame leefomgeving. Hij is graag zo vroeg mogelijk bij processen en projecten betrokken, een fase waarin nog veel vrijheid is om slimme oplossingen te bedenken. Met zijn kritisch houding en scherpe analyses heeft hij de materie en essentie van vraagstukken snel door en schakelt hij snel in teams of zelfstandig. Thijs bewandelt graag ongebaande paden en stippelt deze paden graag zelf uit. Een onderwerp dat hem specifiek interesseert is circulaire economie. Inmiddels heeft hij hier diverse projecten in uitgevoerd en concreet kunnen maken om tot actie over te kunnen gaan.

06 24 25 95 20
thijs@denieuwevoorhoede.nl

De Nieuwe Voorhoede?

Ben jij klaar voor een uitdagende stap in je carrière en zit jij vol nieuwe ideeën die je met veel energie en overtuiging in actie weet om te zetten? Kan jij met verrassende inzichten partijen in de ruimtelijke ontwikkeling (zoals overheden, woningcorporaties, ontwikkelaars en beleggers) overtuigen anders om te gaan met ruimtelijk economische vraagstukken? En wil jij als zelfstandig ondernemer aan de slag bij een ondernemende organisatie die samen met jou jouw leiderschapskwaliteiten ontwikkelt? Dan ben jij De Nieuwe Voorhoede!

 

Als Nieuwe Voorhoede werk je gedurende 2 jaar aan diverse opdrachten voor meerdere opdrachtgevers in het ruimtelijk domein. Je werkt bijvoorbeeld zelfstandig aan gebiedsvernieuwingsprojecten of uitdagende vraagstukken binnen de energietransitie. Jouw werkzaamheden dragen altijd bij aan het resultaat van de klant en jouw eigen ontwikkeling.

Bij De Nieuwe Voorhoede ben je vanaf dag één verantwoordelijk voor je eigen succes en ontwikkeling. Naast de ontwikkeling die je opdoet door de praktijkervaring bij je opdrachtgevers, volg je anderhalf jaar een ontwikkelprogramma (i.s.m. met Ormit), waarbij de focus ligt op de ontwikkeling van jouw talent, je persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. De Nieuwe Voorhoede biedt je een zeer ambitieus carrièrepad met uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei in een jonge en dynamische omgeving.

De Nieuwe Voorhoede is altijd op zoek ambitieuze en gemotiveerde talenten met een ondernemersgeest. Je bent HBO en/of universitair afgestudeerden (planologie, sociale geografie, bestuurskunde, bouwkunde, vastgoedkunde of vergelijkbaar) met maximaal 3 jaar werkervaring. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een flinke dosis overtuigingskracht. Bovendien heb je passie voor ruimtelijke vraagstukken en durf je de minder gebaande paden te betreden.

Jouw vliegende start

Het feit dat je op deze website terecht gekomen bent, zegt al iets over jou. Het feit dat je doorgelezen hebt tot dit punt nog meer. Ben jij onze Nieuwe Voorhoede? Laat ons weten in woord, beeld of geluid waarom jij bij De Nieuwe Voorhoede hoort. Verras en overtuig ons en we gaan graag met je in gesprek!