Vernieuwing in de rol van de overheid
oktober 24, 2016
Hackaton à la ruimtelijke ontwikkeling
december 1, 2016

Ontwikkel je in twee jaar tot de adviseur van de toekomst!

De Nieuwe Voorhoede biedt je de kans om in twee jaar innovatieve opdrachten te doen en je persoonlijke kracht verder te ontplooien.

Velddag De Nieuwe Voorhoede

De Nieuwe Voorhoede is op zoek naar jonge ondernemende talenten in de ruimtelijke ontwikkeling. Heb jij passie voor ruimtelijke vraagstukken en durf je daarbij gebaande paden te verlaten? Op vrijdag 9 december organiseren wij een Velddag van 15.00 tot 18.00 uur op ons kantoor in Ede. Heb jij interesse? Lees dan snel verder en kijk wat De Nieuwe Voorhoede jou te bieden heeft!

Wat bieden wij jou?

Tijdens een tweejarig ontwikkeltraject werk je voor meerdere opdrachtgevers in het ruimtelijk domein aan innovatieve thema’s zoals circulaire economie, smart cities of sociale mobiliteit. Naast de praktijkervaring die je opdoet bij verschillende opdrachtgevers, volg je trainingen waarbij de focus ligt op de ontwikkeling van jouw talent en jouw vaardigheden op het vlak van leiderschap, communicatie en samenwerking. Vanaf dag één ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes en de ontwikkeling van De Nieuwe Voorhoede.

De Nieuwe Voorhoede

Wij verbinden aanstormend talent in het landschap van ruimtelijke ontwikkeling met gevestigde en vernieuwende bedrijven. Weet jij met verrassende inzichten partijen zoals overheden, woningcorporaties of ontwikkelaars anders te laten kijken naar ruimtelijk economische vraagstukken? Durf je daarbij zelf acquisitie te voeren, proposities te maken en op zoek te gaan naar kansen waar De Nieuwe Voorhoede zich op kan richten? Dan ben jij onze Nieuwe Voorhoede!

Wat heb je er voor nodig?

  • Ondernemersgeest
  • Grenzeloze ambitie
  • Overtuigingskracht
  • Uitstekende communicatieve & sociale vaardigheden

Heb je de smaak te pakken?

Meld je dan aan voor de Velddag op vrijdag 9 december via deze link. Het programma begint met een uitleg van de Nieuwe Voorhoede en welke kansen het jou biedt. Vervolgens gaan we aan de slag met een casus, in gesprek met bestaande Voorhoeders en sluiten we af met een borrel. Aanmelden kan tot en met woensdag 7 december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *